Siniša Mihajlović spet na treningu!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Srbski strokovnjak se je kljub napornemu zdravljenju vrnil k svoji ekipi.
Oglej si celoten članek

Nogometaši v Serie A se po reprezentančnem premoru pripravljajo na nadaljevanje prvenstva, med njimi je tudi ekipa Bologne, ki jo v soboto čaka gostovanje pri vodilnem Juventusu.

Bivši evropski prvak Veliki klub v rekordnih rdečih številkah

Bologna je v dosedanjih sedmih kolih zbrala devet točk in se nahaja v sredini lestvice, čeprav je na začetku sezone doživela pretres. Med pripravljalnim obdobjem je trener Siniša Mihajlović zbolel za levkemijo in začel zahtevno zdravljenje. 

Mihajlović je sicer že v preteklih tednih vodil posamezne tekme Bologne, a treninga vse od začetka hospitalizacije še ni vodil.

Srb, ki vseskozi zatrjuje, da bo v boju z boleznijo zmagal, je v četrtek dosegel še en cilj, ko je načeloval vadbi svojih varovancev.

Mihajlovića so v trenažnem centru sprejeli z navdušenjem, na družbenih omrežjih je bil deležen številnih lepih želja.

Foto/Video Prelepa novinarka pokazala, kaj jo dela tako zaželeno

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.