Sinoči jokala, bo prihodnji teden rekordna?

Foto: Žurnal24 Slab rezultat je Blanko v petek zvečer strl in tako ni mogla zadržati solz.
Vlašićeva je zaradi slabega rezultata sinoči jokala. Preskočila ni niti dveh metrov. Ko se je nekaj podobnega leta 1987 zgodilo Kostadinovi, je nekaj dni kasneje skočila svetovni rekord.
Oglej si celoten članek
 
 

Enostavno nisem našla pravega ritma.

Blanka Vlašić

 
Petkov večer v Rimu ni bil večer Blanke Vlašić. Hrvaška skakalka v višino ni preskočila niti dveh metrov in bila zato povsem na tleh. Po koncu mitinga Zlate lige je tako poklicala svojega očeta in trenerja Joška Vlašića in mu v solzah razložila, kaj vse ji je šlo narobe. "Začela sem dobro, nato pa sem imela vse daljši zalet. Enostavno nisem našla pravega ritma," je razočarano pripovedovala Blanka. Prvič po mitingu v Oslu leta 2007 se ji je zgodilo, da na prostem ni preskočila dveh metrov, prvič po nizu 41 mitingov z uspešno preskočenimi 200 centimetri. Ta sezona tako ni sezona Vlašićeve, saj je bila premagana že na dveh mitingih Zlate lige. Naslednjo priložnost bo imela naslednji petek, ko se bo z najnevarnejšo tekmico, Ariane Frierich, pomerila v Parizu. Joško Vlašić jo miri in pravi, da še ni razloga za skrbi. "V športu se dogajajo takšni slabi dnevi. Malce je kriv zalet, malce teren in tako se zgodi slab rezultat. Ne pozabimo, da je Stefka Kostadinova na mitingu pred tistim v Rimu, ko je skočila svetovni rekord, skočila le 197 centimetrov. Slednje se je zdaj zgodilo Blanki." Oče in hči Vlašić morda sanjata, da na naslednji tekmi dosežeta svetovni rekord.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.