Sirska TV: Barçine akcije sporočila upornikom!?

Sirske oblasti v boju proti upornikom ne izbirajo sredstev. Državna televizija Al Dunja tako trdi, da nogometni klub Barcelona s pomočjo svoje igralne formacije pošilja tajna sporočila upornikom režima predsednika Bašarja Al Asada. Prav ste prebrali.
Oglej si celoten članek

Na decembrskem posnetku s televizije Al Dunja so razvidni prizori s pokalnega finala sezone 2010/11 med Realom Madridom in Barcelono v Valencii, kjer je beli balet osvojil svoj prvi pokal pod Joséjem Mourinhom in slavil po podaljšku z golom Cristiana Ronalda. Sirski novinar med akcijo za razveljavljeni gol Pedra Rodrígueza razlaga, kako Katalonci s svojo igralno formacijo v bistvu pošiljajo tajna sporočila tihotapcem orožja, ki zalagajo upornike režima predsednika Bašarja Al Asada.

Da bi svoje trditve še bolj podkrepili, so pri Al Dunji dodali še zemljevid Sirije, novinar pa še pristavi, da ko žogo poda Lionel Messi, to pomeni, da je orožje uspešno doseglo upornike v Dir al-Zuru, podobno pa naj bi orožje iz mesta Homs "poslal" Xavi Hernández. V izrednih razmerah, ki že nekaj časa vladajo v tej arabski državi, je očitno res mogoče prodati (in posneti) vse.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.