Šport > Nogomet
16 ogledov

Sirska TV: Barçine akcije sporočila upornikom!?

Sirija Al Dunja televizija Messi Barcelona Real Madrid Clasico Al Asad Youtube
Sirske oblasti v boju proti upornikom ne izbirajo sredstev. Državna televizija Al Dunja tako trdi, da nogometni klub Barcelona s pomočjo svoje igralne formacije pošilja tajna sporočila upornikom režima predsednika Bašarja Al Asada. Prav ste prebrali.

Na decembrskem posnetku s televizije Al Dunja so razvidni prizori s pokalnega finala sezone 2010/11 med Realom Madridom in Barcelono v Valencii, kjer je beli balet osvojil svoj prvi pokal pod Joséjem Mourinhom in slavil po podaljšku z golom Cristiana Ronalda. Sirski novinar med akcijo za razveljavljeni gol Pedra Rodrígueza razlaga, kako Katalonci s svojo igralno formacijo v bistvu pošiljajo tajna sporočila tihotapcem orožja, ki zalagajo upornike režima predsednika Bašarja Al Asada.

Da bi svoje trditve še bolj podkrepili, so pri Al Dunji dodali še zemljevid Sirije, novinar pa še pristavi, da ko žogo poda Lionel Messi, to pomeni, da je orožje uspešno doseglo upornike v Dir al-Zuru, podobno pa naj bi orožje iz mesta Homs "poslal" Xavi Hernández. V izrednih razmerah, ki že nekaj časa vladajo v tej arabski državi, je očitno res mogoče prodati (in posneti) vse.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.