Skakalci ostali brez tekme

Foto: Epa Peter Prevc
Skakalci ostali brez nedeljske tekme na Holmenkollnu.
Oglej si celoten članek

Smučarji skakalci so ostali brez današnje tekme na Holmenkollnu nad Oslom. Po tem, ko so prireditelji začetek tekme dvakrat prestavili, so jo na koncu zaradi megle, močnega vetra in vode v smučini odpovedali. Enaka usoda je nato doletela še žensko tekmo.

Odpadlo tekmo bodo skušali nadomestiti v ponedeljek, ko bi morale biti po prvotnem načrtu sicer v Lillehammerju že na sporedu kvalifikacije. V torek, ko je predvidena posamična tekma na olimpijski skakalnici, pa bodo kvalifikacije poskušali izpeljati pred tekmo, je za avstrijsko televizijo ORF hitro po današnji odpovedi direktor tekmovanja Walter Hofer.

Prestavljena tekma se bo v ponedeljek zdaj predvidoma začela ob 17.15. V torek, ko je ob 17. uri predvidena posamična tekma na olimpijski skakalnici, pa bodo kvalifikacije v Lillehammerju poskušali izpeljati ob 15.45.

Spored je že potrdila tudi Mednarodna smučarska zveza, ki bo naknadno sporočila tudi, kako je z morebitnim nadomestnim terminom za žensko tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.