Škandal na tekmi: možje postave nad 60-letnika!

Amaterski videoposnetek s tekme Manchester City – Aston Villa je v Angliji povzročil pravi val zgražanja. Iz njega je namreč razvidno, kako se policisti in varnostna služba Cityja spravijo nad nedolžnega 60-letnega navijača. "Jemljem zdravila zaradi težav s srcem," jih večkrat opozori, medtem ko navijači kričijo, naj ga pustijo pri miru. Situacija je na koncu več kot očitno ušla nadzoru, saj je možakar na tleh obležal nepremičen.
Oglej si celoten članek

Uporabnik Standing109 je na YouTubu objavil šokanten video, ki je hitro postal prva tema pogovorov na Otoku. Amaterski videoposnetek namreč prikazuje, kako manchestrski policisti skupaj z varnostno službo Manchestra Cityja (Showsec) nadlegujejo 60-letnega navijača na sobotni tekmi Cityja in Astona Ville.

"Ostareli navijač na sedežu 109 se ni želel usesti, medtem ko so tisti okrog njega in gostujoči navijači stali. Showsec ga je izbral kot tistega, ki ga bodo uporabili kot zgled ostalim (to delajo vsak teden) in nato poklicali policijo," piše uporabnik Standing 109. "'Model' se je že usedel, preden je policija prišla do njegovega sedeža, čeprav so vsi okrog njega še naprej stali. Šli so do njega, ga ogovorili in mu, ko je še sedel, povedali, da ni storil ničesar narobe. Kljub vsemu je policija zgrabila priložnost, ali je vsaj mislila, da jo je, ko je (Mario) Balotelli zadel, in ga poskušala na silo zvleči s stadiona. Nisem videl, kako je možak pristal na tleh, ampak iz videa se jasno sliši, da jemlje zdravila zaradi težav s srcem, še preden se je onesvestil. V nobenem trenutku nisem videl, da bi se na silo upiral. Njihovo ravnanje z njim je bilo sramotno in to še ni vse. Ko so policisti prišli v gnečo ljudi, so jih začeli prevračati in odrivati s komolci, tudi mene in otroka, ki ni bil starejši od sedmih let!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:59 19. Oktober 2011.

    Vidva nista resna!! Kokr je tm poskrbljen za varnost nevem kje drugot je! Sprašujem se ob prebiranju vajinega komentarja ali …

  • 18:43 18. Oktober 2011.

    Sram ga naj bo - mir bi dal, pa ga policija še povohala ne bi. Ampak ti policaji so pa …

  • 18:38 18. Oktober 2011.

    Divjak stari!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.