Šport > Nogomet
26 ogledov

Škandal na tekmi: možje postave nad 60-letnika!

Poškodovani navijač Manchestra Cityja leži na stadionu Etihad Youtube
Amaterski videoposnetek s tekme Manchester City – Aston Villa je v Angliji povzročil pravi val zgražanja. Iz njega je namreč razvidno, kako se policisti in varnostna služba Cityja spravijo nad nedolžnega 60-letnega navijača. "Jemljem zdravila zaradi težav s srcem," jih večkrat opozori, medtem ko navijači kričijo, naj ga pustijo pri miru. Situacija je na koncu več kot očitno ušla nadzoru, saj je možakar na tleh obležal nepremičen.

Uporabnik Standing109 je na YouTubu objavil šokanten video, ki je hitro postal prva tema pogovorov na Otoku. Amaterski videoposnetek namreč prikazuje, kako manchestrski policisti skupaj z varnostno službo Manchestra Cityja (Showsec) nadlegujejo 60-letnega navijača na sobotni tekmi Cityja in Astona Ville.

"Ostareli navijač na sedežu 109 se ni želel usesti, medtem ko so tisti okrog njega in gostujoči navijači stali. Showsec ga je izbral kot tistega, ki ga bodo uporabili kot zgled ostalim (to delajo vsak teden) in nato poklicali policijo," piše uporabnik Standing 109. "'Model' se je že usedel, preden je policija prišla do njegovega sedeža, čeprav so vsi okrog njega še naprej stali. Šli so do njega, ga ogovorili in mu, ko je še sedel, povedali, da ni storil ničesar narobe. Kljub vsemu je policija zgrabila priložnost, ali je vsaj mislila, da jo je, ko je (Mario) Balotelli zadel, in ga poskušala na silo zvleči s stadiona. Nisem videl, kako je možak pristal na tleh, ampak iz videa se jasno sliši, da jemlje zdravila zaradi težav s srcem, še preden se je onesvestil. V nobenem trenutku nisem videl, da bi se na silo upiral. Njihovo ravnanje z njim je bilo sramotno in to še ni vse. Ko so policisti prišli v gnečo ljudi, so jih začeli prevračati in odrivati s komolci, tudi mene in otroka, ki ni bil starejši od sedmih let!"

Komentarjev 3
  • KUTO 18:59 19.oktober 2011.

    Vidva nista resna!! Kokr je tm poskrbljen za varnost nevem kje drugot je! Sprašujem se ob prebiranju vajinega komentarja ali sta vidva človeka??

  • Fertel 18:43 18.oktober 2011.

    Sram ga naj bo - mir bi dal, pa ga policija še povohala ne bi. Ampak ti policaji so pa tud neki trepetavčki. S pendreki bi ga nažgali ko vola, da bi bil mir. To bi tudi pri nas bilo ...prikaži več potrebno, saj ne moreš z družino na nogometno tekmo zaradi živali, ki hodijo tja.

  • jurij 18:38 18.oktober 2011.

    Divjak stari!