Škandal, tako grdo so okradli našega šampiona, ogorčeni celo tekmeci

Foto: Kajakaška zveza SLO/Twitter Peter Kauzer
Na svetovnem kajakaškem pokalu v Bratislavi bi Peter Kauzer osvojil tretje mesto, a so mu sodniki prisodili izpuščena vratica in s tem kazenskih 50 sekund. Tega sicer niso videli niti tekmeci.
Oglej si celoten članek

"To je katastrofa. Obravnavajo me drugače kot ostale, nekaj podobnega se je zgodilo že tretjič," je po poročanju Ekipe v pogovoru za Radio Slovenija povedal besni Kauzer, ki trdi, da so sporna vratica mnogi odpeljali enako, pribitek pa je dobil le on. 

"Nič drugega si ne morem misliti kot to, da so se name spravili na nedopusten način. Pomislite, celo tekmeci so mi dejali, da imam prav in da so me tokrat oškodovali na najbolj neverjeten način," je še poudaril Kauzer.

"Zadeva je bila tako očitna, da je tretjeuvrščeni Francoz Boris Neveu celo ponujal svojo bronasto kolajno Petru Kauzerju," je za Radio Slovenija dejal Jože Vidmar, ki je bil v Bratislavi, saj je trener še enega slovenskega šampiona Benjamina Savška.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.