Šport
12349 ogledov

Škandal, tako grdo so okradli našega šampiona, ogorčeni celo tekmeci

Peter Kauzer Kajakaška zveza SLO/Twitter
Na svetovnem kajakaškem pokalu v Bratislavi bi Peter Kauzer osvojil tretje mesto, a so mu sodniki prisodili izpuščena vratica in s tem kazenskih 50 sekund. Tega sicer niso videli niti tekmeci.

"To je katastrofa. Obravnavajo me drugače kot ostale, nekaj podobnega se je zgodilo že tretjič," je po poročanju Ekipe v pogovoru za Radio Slovenija povedal besni Kauzer, ki trdi, da so sporna vratica mnogi odpeljali enako, pribitek pa je dobil le on. 

"Nič drugega si ne morem misliti kot to, da so se name spravili na nedopusten način. Pomislite, celo tekmeci so mi dejali, da imam prav in da so me tokrat oškodovali na najbolj neverjeten način," je še poudaril Kauzer.

"Zadeva je bila tako očitna, da je tretjeuvrščeni Francoz Boris Neveu celo ponujal svojo bronasto kolajno Petru Kauzerju," je za Radio Slovenija dejal Jože Vidmar, ki je bil v Bratislavi, saj je trener še enega slovenskega šampiona Benjamina Savška.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.