Škandal, kot ga še ni bilo: z loparjem nad sodnika!

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Neverjeten izpad tretjega igralca sveta, s katerim si je prislužil izključitev s turnirja.
Oglej si celoten članek

Olimpijski prvak v tenisu Alexander Zverev si je zaradi "nešportnega obnašanja" prislužil diskvalifikacijo s turnirja ATP v Acapulcu. Tretji igralec sveta je po porazu v dvojicah jezo stresel nad sodnikom in z loparjem večkrat udaril v stol, na katerem je še vedno sedel glavni sodnik dvoboja.

Zverev po porazu v dvojicah z Brazilcem Marcelom Melom z 2:6, 6:4 in 6:10 proti britansko-finskemu paru Lloyd Glasspool - Harri Heliövaara ni znal nadzorovati svoje jeze. Na incident se je nemudoma odzvalo združenje ATP in igralca izključilo z odprtega prvenstva Mehike tako s tekmovanja posameznikov kot dvojic.

Foto: Epa Alexander Zverev

Zverev je v Mehiki branil lansko zmago. V torek zgodaj zjutraj je zmagal v prvem krogu posameznikov proti Američanu Jensonu Brooksbyju po treh urah in 20 minutah igre s 3:6, 7:6 (10) in 6:2. Tekma se je končala šele ob 4.55 zjutraj, po informacijah združenja ATP je to najpozneje v zgodovini turneje.

V osmini finala bi moral Zverev danes igrati proti rojaku Petru Gojowczyku, zdaj pa je 32-letnik iz Münchna brez boja napredoval v četrtfinale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:33 23. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.