Skok dve sezoni v Celju P. L.

Foto: Žurnal24 Matevž Skok (na fotografiji) in Primož Prošt bosta edini selektorjevi izbiri v v
Rokometni klub Celje P. L. si je zagotovil prvo okrepitev za prihodnjo sezono. Dres trenutno vodilne ekipe slovenskega prvenstva Gorenja bo s celjskim zamenjal vratar Matevž Skok, so sporočili iz kluba.
Oglej si celoten članek

Štiriindvajsetletni Matevž Skok, ki je podpisal dveletno pogodbo in se bo v Celje preselil po koncu sezone, v Gorenju igra od sezone 1996/97. Bil je član vseh mlajših selekcij v slovenski reprezentanci, na klubski ravni pa je z Gorenjem osvojil prvo mesto v DP v sezoni 2008/09, prvo mesto v pokalu Slovenije 2002/03, dvakrat je igral v osmini finala Lige prvakov (2005/06, 07/08).

"Vesel sem, da si me je v svojih vrstah želelo Celje in da smo sklenili dogovor. Cilji tu so jasni. Napredovati v igri, prikazati čim boljše predstave, s katerimi bom zadovoljil trenerja, klub, ki mi je zaupal, in razumljivo tudi navijače. Na tekmovalnem delu pa želim s Celjem seveda osvojiti državni in pokalni naslov. Moja želja je, da se bomo s soigralci dobro razumeli, da se bomo družili in da bomo prava klapa tako na igrišču kot tudi izven njega in tako uspeli kot ekipa," je ob podpisu pogodbe povedal 189 centimetrov visok in 96 kilogramov težek Skok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.