Skoki, ki jemljejo sapo

Foto: Žurnal24 Tržič bo priča pravemu adrenalinskemu spektaklu. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V Tržiču bo na prvo septembrsko nedeljo prvič v Sloveniji predstavljen pravi freestyle spektakel s štirikolesniki. Zabava in adrenalinski užitek sta zagotovljena.
Oglej si celoten članek

Prvi QFMX spektakel v Sloveniji bo potekal v sklopu Šuštarske nedelje, ki v Tržiču poteka vsako prvo septembrsko nedeljo. Večini neznana kratica pomeni Quad freestyle motocross. Na tokratni prireditvi bodo imeli obiskovalci možnost videti leteče štirikolesne motorje in njihove neustrašne jezdece. S tem ekstremnim športom se v Sloveniji profesionalno ukvarja zgolj Aleš Rozman. V celotni Evropi, kljub vse večji razvitosti tega športa, tekmujejo zgolj štirje profesionalci. Tekom dneva bo obiskovalcem na voljo tudi treningi varne vožnje. Vrhunec dneva bodo vsekakor akrobatski skoki s štirikolesnimi motorji. Glede na to, da podobnemu dogodku pri nas še nismo bili priča, vam spodaj na ogled ponujamo promocijski video Daniela Serblina, Italijana, ki bo tudi sodeloval na omenjenem spektaklu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.