Šport
14 ogledov

Skoki, ki jemljejo sapo

Tržič bo priča pravemu adrenalinskemu spektaklu.
1/8
Žurnal24 main
V Tržiču bo na prvo septembrsko nedeljo prvič v Sloveniji predstavljen pravi freestyle spektakel s štirikolesniki. Zabava in adrenalinski užitek sta zagotovljena.

Prvi QFMX spektakel v Sloveniji bo potekal v sklopu Šuštarske nedelje, ki v Tržiču poteka vsako prvo septembrsko nedeljo. Večini neznana kratica pomeni Quad freestyle motocross. Na tokratni prireditvi bodo imeli obiskovalci možnost videti leteče štirikolesne motorje in njihove neustrašne jezdece. S tem ekstremnim športom se v Sloveniji profesionalno ukvarja zgolj Aleš Rozman. V celotni Evropi, kljub vse večji razvitosti tega športa, tekmujejo zgolj štirje profesionalci. Tekom dneva bo obiskovalcem na voljo tudi treningi varne vožnje. Vrhunec dneva bodo vsekakor akrobatski skoki s štirikolesnimi motorji. Glede na to, da podobnemu dogodku pri nas še nismo bili priča, vam spodaj na ogled ponujamo promocijski video Daniela Serblina, Italijana, ki bo tudi sodeloval na omenjenem spektaklu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.