Skomina na težkem izpitu v večnem mestu

Foto: Profimedia
V sredo bo znan še drugi finalist nogometne Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

V Rimu bosta ob 20.45 povratno tekmo polfinala odigrala AS Roma in Liverpool, po prvi tekmi so v lepi prednosti Angleži, ki so slavili s 5:2. Tekmo v italijanski prestolnici bo sodil Slovenec Damir Skomina.

Liverpool je pred tednom dni prišel do visoke zmage s 5:2, a so igralci Rome vseeno optimistično razpoloženi in verjamejo, da lahko pripravijo še eno presenečenje in preobrat, tako kot so ga v četrtfinalu proti Barceloni.

Finale Liga prvakov bo 26. maja na olimpijskem stadionu v Kijevu.

Angleži bo lovili prvi evropski finale po letu 2007, v Rimu bo v zasedbi Jürgena Kloppa manjkal le branilec Joe Gomez, v kadru pa bodo navkljub težavam v zadnjih dneh Adam Lallana, Sadio Mané, Jordan Henderson in Trent Alexander-Arnold.

V taboru Rome večjih težav s poškodbami nimajo, manjkal bo le poškodovani nizozemski vezist Kevin Strootman.

V torek sta povratno tekmo polfinala odigrala Real Madrid in Bayern München, Španci so napredovali s skupnim izidom 4:3.

Liga prvakov Bavarce preganjala šokantna napaka vratarja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.