Skomina tudi v Marci

Foto: Marca.com
Foto: Marca.com
Slovenski sodniki bodo sodili na povratnem dvoboju Lige prvakov med madridskim Realom in Manchester Cityjem.
Oglej si celoten članek

Obe povratni polfinalni tekmi Lige prvakov bosta odigrani tudi s slovenskimi pridihom. Medtem, ko lahko Jan Oblak v dresu madridskega Atletica postane prvi Slovenec z nastopom v finalu po Zlatku Zahoviću, bo na sredini tekmi na Santiago Bernebeu nastopila kar kopica Slovencev. Dvoboj med madridskim Realom in Manchester Cityjem bo namreč odsodil Damir Skomina s sodelavci.

Tudi pri sloviti španski Marci so sicer slovenskemu sodniku namenili članek in zapisali, da gre za "sodnika, ki je sodil ob zmagi Reala s 3:2 proti Cityju leta 2012, takšen rezultat pa bi zdaj Špance popeljal tudi v finale". Pred tremi leti sta City v vodstvo sicer popeljala Edin Džeko in Aleksandar Kolarov, a so nato z zadetki odgovorili Marcelo, Karim Benzema ter Cristiano Ronaldo.

"Skomina je bil rojen v Kopru leta 1967, mednarodni sodnik pa je od leta 2003. Slovenski sodnik v tej sezoni še ni sodil Real Madridu, Los Blancos pa imajo z njim pozitivne izkušnje, zmagali so na štirih tekmah, dvakrat pa so izgubili. Skomini bodo pomagali rojaki Jure Praprotnik, Robert Vukan, Matej Jug in Slavko Vinčić," so še zapisali pri španskem športnem mediju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.