Skoraj bi mu amputirali nogo, zdaj jo je z njo zagodel Realu

Foto: Profimedia
Nekdanji španski reprezentant je odščipnil točke Realu.
Oglej si celoten članek

"Stanje gležnja je katastrofalno. Če se boste v življenju še lahko sprehajali po dvorišču, boste srečen človek. Morda boste ostali tudi brez gležnja. Nemočni smo," so bile besede, ki jih je nekdanjemu španskemu reprezentantu Santiju Cazorli leta 2015 namenil eden od zdravnikov. 

Že dve leti prej mu je kot članu londonskega Arsenal počila kost v gležnju, ob skupno kar devetih operacijah pa je izgubil osem centimetrov tetive v desni nogi. Njegov povratek je trajal kar nekaj let.

"V enem letu sem moral skozi osem operacij. Začenjal bi igrati, zdravniki pa so trdili, da je vse v redu. A rana se je odpirala in okužila," se je nesrečnega obdobja spomnil Cazorla.

Nočna mora Zvezdniku Arsenala bi skoraj amputirali stopalo

Ta se je vrnil v Villarreal, sinoči pa je dosegel dva zadetka in zaustavil Real Madrid, dvoboj se je končal z rezultatom 2:2. Zadnji zadetek, ki ga je pred tem Cazorla zabil v španskem prvenstu, je dosegel leta 2012, dvakrat pa je bil na tekmi La Lige nazadnje natančen leta 2011. Kasneje je sicer uspešno igral tudi za topničarje iz Londona.

Zdaj je star 34 let in zabija z nogo, ki so mu jo skoraj amputirali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.