Skrajšani seznam pri evropskih podprvakih

Foto: OZS
Foto: OZS
Novi selektor slovenske izbrane vrste je skrajšal seznam igralcev za
Oglej si celoten članek

Selektor slovenske odbojkarske reprezentance Slobodan Kovač je s seznama izbrane vrste, ki se v Kranjski Gori pripravlja na kvalifikacije za svetovno prvenstvo, izločil štiri odbojkarje. Na nedeljski pripravljalni tekmi z Iranom tako ne bodo nastopili Matija Jereb, Aleš Kök, Diko Purić in Matic Videčnik.

Kovač se je po zaključku turškega prvenstva, v katerem je s svojim Halkbankom iz Ankare osvojil naslov prvaka, v nedeljo zvečer priključil reprezentanci, v nadaljevanju priprav pa bo tako računal na šestnajst odbojkarjev. Trenutno jih v Kranjski Gori trenira štirinajst, ekipi se bosta konec tedna kot zadnja priključila kapetan Tine Urnaut in Klemen Čebulj.

Po obračunu z Iranom, ki se bo v VŠD Hoče začel v nedeljo ob 19. uri, se bo izbrana vrsta preselila v Ljubljano in tam ostala vse do začetka kvalifikacijskega turnirja za svetovno prvenstvo, 24. maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.