Šport
46 ogledov

Skrajšani seznam pri evropskih podprvakih

Matija Jereb OZS
Novi selektor slovenske izbrane vrste je skrajšal seznam igralcev za

Selektor slovenske odbojkarske reprezentance Slobodan Kovač je s seznama izbrane vrste, ki se v Kranjski Gori pripravlja na kvalifikacije za svetovno prvenstvo, izločil štiri odbojkarje. Na nedeljski pripravljalni tekmi z Iranom tako ne bodo nastopili Matija Jereb, Aleš Kök, Diko Purić in Matic Videčnik.

Kovač se je po zaključku turškega prvenstva, v katerem je s svojim Halkbankom iz Ankare osvojil naslov prvaka, v nedeljo zvečer priključil reprezentanci, v nadaljevanju priprav pa bo tako računal na šestnajst odbojkarjev. Trenutno jih v Kranjski Gori trenira štirinajst, ekipi se bosta konec tedna kot zadnja priključila kapetan Tine Urnaut in Klemen Čebulj.

Po obračunu z Iranom, ki se bo v VŠD Hoče začel v nedeljo ob 19. uri, se bo izbrana vrsta preselila v Ljubljano in tam ostala vse do začetka kvalifikacijskega turnirja za svetovno prvenstvo, 24. maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.