Skušal jo je skriti, a njegova deformacija ni ostala neopažena

Foto: Epa
Foto: Epa
Posnetek deformiranega desnega mezinca dobitnika zlate žoge je na Twitterju hitro postal viralen.
Oglej si celoten članek

Karim Benzema na zelenicah že več kot tri leta igra s povito desno roko. Razlog? Poškodba desnega mezinca, ki sega v leto 2019, ko se je januarja poškodoval na ligaški tekmi Real Madrida z Betisom in trkom z branilcem Marcom Bartrajem. A tedaj se je, zato da bi pomagal klubu še naslednje tri mesece, odločil, da izpusti operacijo, s katero bi saniral poškodbo mezinca.

Blestela v Parizu Kdo je skodrana lepotička, ki je ukradla šov dobitniku zlate žoge?

Zaradi te izjemne geste in velike pripadnosti klubu je njegov mezinec ostal deformiran. Kasneje je sicer Benzema, kot je sam dejal na eni od novinarskih konferenc, šel na operacijo, a bi moral pri tem počivati, ker pa ni, se je poškodba mezinca obnovila.

Foto: Profimedia Karim Benzema - zlata žoga

In čeprav se je na gala prireditvi v Parizu, kjer je v zrak dvignil lovoriko za nagrado zlata žoga, ki jo tradicionalno podeljuje revija France Football, trudil skriti deformiran desni mezinec – večino časa je gestikuliral z levico, desno pa imel ob telesu – je ob prejemu nagrade naredil gesto zahvale, s katero je njegova deformacija postala opažena. Njegov deformiran levi mezinec je tako v času družbenih omrežij hitro postal viralen. 

Robert Lewandowski Služi desetine milijonov, na gala dogodku nosil uro za 60 evrov. Le zakaj?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.