Skušal zaslužiti na račun Dončićeve slave, končal za zapahi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Namera se mu n posrečila.
Oglej si celoten članek

V Teksasu je nepridiprav želel zaslužiti na račun priljubljenosti, ki jo uživa slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić. Do incidenta je prišlo na prirditvi Dallas Card Show, kjer ljubitelji športa in zbiratelji zamenjujejo in kupujejo kartice na katerih se nahajajo športni junaki. Med najvrednejše trenutno sodijo tiste z likom slovenskega reprezentanta.

Kevin Garcia je tako izmaknil okoli 5.000 dolarjev vredno kartico, a nato storil gromozansko napako in jo skušal prodati na isti prireditvi. Zbiratelji so se združili, eden izmed njih pa je na internetu izrazil željo, da bi nabavil prav takšno podobo Dončića, kot je bila tista, ki je izginila prejšnji dan Card Showa. Po spletu je bil sklenjen dogovor med 'kupcem' in 'prodajalcem', a so Garcio ob dogovorjenem sestanku pričakali policisti in ga aretirali.

Nespretni lopov si je sicer najverjetnej obetal kar lep zaslužek, Dončićeve kartice znajo namreč doseči prav lepo ceno. Pred kratkim so na eBayu eno izmed njih prodali za 66.000 dolarjev (kartica Luka Doncic’s PSA 10 2019 Optic Gold Vinyl 1/1).

Za kartico na kateri je podpis Luke Dončića je sicer znani zbiratelj na začetku marca odštel 4,6 milijona dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.