Šport > Košarka
9219 ogledov

Skušal zaslužiti na račun Dončićeve slave, končal za zapahi

Luka Dončić Mavs Clippers Profimedia
Namera se mu n posrečila.

V Teksasu je nepridiprav želel zaslužiti na račun priljubljenosti, ki jo uživa slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić. Do incidenta je prišlo na prirditvi Dallas Card Show, kjer ljubitelji športa in zbiratelji zamenjujejo in kupujejo kartice na katerih se nahajajo športni junaki. Med najvrednejše trenutno sodijo tiste z likom slovenskega reprezentanta.

Kevin Garcia je tako izmaknil okoli 5.000 dolarjev vredno kartico, a nato storil gromozansko napako in jo skušal prodati na isti prireditvi. Zbiratelji so se združili, eden izmed njih pa je na internetu izrazil željo, da bi nabavil prav takšno podobo Dončića, kot je bila tista, ki je izginila prejšnji dan Card Showa. Po spletu je bil sklenjen dogovor med 'kupcem' in 'prodajalcem', a so Garcio ob dogovorjenem sestanku pričakali policisti in ga aretirali.

Nespretni lopov si je sicer najverjetnej obetal kar lep zaslužek, Dončićeve kartice znajo namreč doseči prav lepo ceno. Pred kratkim so na eBayu eno izmed njih prodali za 66.000 dolarjev (kartica Luka Doncic’s PSA 10 2019 Optic Gold Vinyl 1/1).

Za kartico na kateri je podpis Luke Dončića je sicer znani zbiratelj na začetku marca odštel 4,6 milijona dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice