Slaba novica: Dončić obnovil poškodbo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić je treniral, nato pa...
Oglej si celoten članek

Po pričakovanjih naj bi se Luka Dončić v prvo peterko Dallasa vrnil že na nocojšnjem srečanju proti ekipi Los Angeles Clippers, slednja je v nedeljo premagala Mavericks. Košarkarji iz Teksasa so tako doživeli še tretji poraz na prav toliko tekmah ob odsotnosti slovenskega zvezdnika.

Slednji je sicer treniral z moštvom, po poročanju novinarke Callie Caplan, ki je z Dallasom pripotovala v Kalifornijo, pa je Dončić trening zapuščal v bolečinah. "Nisem videla, kaj se je zgodilo, saj smo se novinarji pogovarjali z Jasonom Kiddom, a je Luka trening zapustil z ledom na kolenu," je na twitterju zapisala Caplanova. Po njenih besedah je Dončić pred tem zavpil zaradi bolečin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:00 23. November 2021.

    Če ne bo začel skrbeti za rehabilitacijo v stilu Ronalda, bo sam še na klopi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.