Slaba novica za Kokoškova

Foto: EPA Devin Booker Danny Green Suns Spurs Mehika
Nekdanji slovenski selektor nekaj časa ne bo mogel računati na zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Po poročanju Arizona Sports 98.7 FM je mladi zvezdnik Phoenixa Devin Booker, ki je v minuli sezoni v povprečju zbral po 25 točk, 4.5 skoka in 4.7 podaje, moral na operacijo desne roke in tako ne bo na voljo za začetek trening kampa. Ta se bo za košarkarje Sonc začel 25. septembra. Zaradi enake težave je v minuli sezoni 21-letni branilec, ki je letos podpisal pogodbo vredno 158 milijonov dolarjev, izpustil 12 tekem, kako dolgo pa bo moral počivati tokrat, še ne vedo.

V klubu iz Arizone, ki ga je pred novo sezono prevzel nekdanji selektor Slovenije Igor Kokoškov, sicer pričakujejo velik napredek v igri. V minuli sezoni je Phoenix zabeležil 21 zmag in 62 porazov in bil tako daleč od končnice, tokrat pa bodo Suns močnejši za Deandreja Aytona, ki so ga kot prvega izbrali na naboru lige NBA. 

Trade Dragića? Bosta tvorca evropskega zlata spet skupaj?

Kot največji tekmec centra z Bahamov se je kot prvi pick na draftu dolgo omenjal Luka Dončić. Prav Slovenec in soigralci bodo uradno odprli novo sezono v Phoenixu, Dallas bo v Arizoni gostoval 17. oktobra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.