Slaba novica za Đokovića

Foto: EPA Novak Đoković
Novak Đoković ima hude težave zaradi poškodovanega komolca.
Oglej si celoten članek

Nekdanji najboljši teniški igralec sveta Srb Novak Đoković bo po vsej verjetnosti moral izustiti odprto prvenstvo ZDA v New Yorku, poroča srbski dnevnik Športni Žurnal, ki se sklicuje na besede zdravnika Zdenka Milinkovića.

Ta napoveduje, da bo moral Đoković zaradi poškodbe komolca mirovati od osem do dvanajst tednov, kar bi lahko pomenilo tudi, da je že končal sezono.

"Novak je bil prejšnji teden na pregledih pri specialistih v Torontu, prav tako se je posvetoval z našimi eksperti. Z igranjem se njegovo stanje komolca le še slabša, storil je veliko napako, ker je kljub resnosti poškodbe stiskal zobe in igral," je dejal Milinković.

Đoković, ki je v Wimbledonu zaradi poškodbe predal četrtfinalni dvoboj Tomašu Berdychu, v New Yorku pa bi bil četrti nosilec, bo svojo uradno odločitev in stanje poškodbe še ta teden pojasnil na novinarski konferenci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.