"Slabe izbire med temi kandidati ni"

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Kot najverjetnejši kandidati za novega selektorja se omenjajo Srečko Katanec, Tomaž Kavčič, Darko Milanič in Edy Reja. Za mnenje o njih smo vprašali nekdanjega reprezentanta Saša Udoviča.
Oglej si celoten članek

Kaj menite o kandidatih za novega selektorja? Srečko Katanec ...
Katanec izjemno veliko zahteva, a je tudi zelo pošten, poskrbel je za veliki bum naše generacije. Pod njegovim vodstvom smo pokazali, da se tudi v Sloveniji igra odličen nogomet.

Darko Milanič, Tomaž Kavčič?
Dare je bil odličen soigralec, zdaj pa je tudi uspešen trener, učil se je tudi pri Ivici Osimu v Sturmu. Tudi o Tomažu Kavčiču lahko rečem le dobre stvari, tako o osebi kot trenerju. Je izjemen strokovnjak, odlično delo je naredil z mlado reprezentanco. Veliko zdajšnjih reprezentantov je že šlo skozi njegove roke. Z njim sijajno sodelujem v mladi reprezentanci. Slabe izbire med omenjenimi kandidati pravzaprav ni.

Edy Reja?
Poznam ga le prek medijev. Ne vem, ali je pravi za selektorja. Menim, da ni dovolj “notri”. Ne pozna toliko dogajanja v reprezentanci.

Kaj menite o Stojanovićevem delu?
Reprezentanco je prevzel ob zelo nehvaležnem času. Na koncu je bil pod velikim pritiskom javnosti, medijev in morda je zaradi tega z odstopom potegnil dobro potezo. Čas je, da se prenehamo ukvarjati s tem. Od Kopra do Maribora ali pa od Novega mesta do Jesenic, vsi, ki smo v nogometu, in navijači bi zdaj morali stopiti skupaj. Novi selektor bi moral imeti podporo vseh. Mislim, da na NZS, na čelu s predsednikom Aleksandrom Čeferinom, vedo, kaj počnejo in dobro opravljajo svoje delo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:50 13. December 2012.

    Javnost ne želi, ampak ZAHTEVA Katanca!!!! Med željo in zahtevo je velka razlika !

  • 11:48 13. December 2012.

    Če Katanca daješ v družbo mediokritetov in trdiš , da so vsi enako dobri, potem ali nimaš pojma v fuzbalu, …

  • 11:10 11. December 2012.

    Še vedno trdim da Slaviša ni bil slaba izbira, dobil je v roke fante v nepravem času in potem je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.