Slalom Slovenca za pomembno zmago

Foto: EPA
Foto: EPA
V turškem pokalu se je izkazal občasni slovenski reprezentant.
Oglej si celoten članek

Nejc Skubic, ki ga selektor Srečko Katanec ni uvrstil v kader za zadnjo reprezentančno tekmo s Škotsko, je svojemu klubu prinesel uvrstitev v polfinale turškega pokala. Konyaspor je proti Sivassporu lovil zadetek za napredovanje, v 79. minuti pa mu je to tudi uspelo.

Skubic je žogo prejel okoli 40 metrov od gostujočega gola, krenil v protinapd in pri tem obšel kar nekaj tekmecev. V bližini kazenskega prostora se je nato odločil za podajo do Morykéja Fofane, nogometaš iz Slonokoščene obale pa je zabil svoj drugi zadetek na tekmi in postavil končni izid 3:2. Pri Sivassporju ni igral poškodovani Dejan Kelhar.

Skubic bo edini Slovenec v polfinalu turškega pokala, kjer se bo Konyaspor pomeril s Kasimpaso. Slednja je v četrtfinalu izločila Rizespor Matica Finka, brez polfinala pa sta ostala tudi Miral Samardžić, Akhisar Belediyespor je klonil proti İstanbul Başakşehirju, in Rajko Rotman. Ta je s Kayserisporjem visoko izgubil s Fenerbahçejem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.