Šport > Nogomet
85 ogledov

Slalom Slovenca za pomembno zmago

Nejc Skubic Litva Slovenija kvalifikacije za SP 2018 EPA
V turškem pokalu se je izkazal občasni slovenski reprezentant.

Nejc Skubic, ki ga selektor Srečko Katanec ni uvrstil v kader za zadnjo reprezentančno tekmo s Škotsko, je svojemu klubu prinesel uvrstitev v polfinale turškega pokala. Konyaspor je proti Sivassporu lovil zadetek za napredovanje, v 79. minuti pa mu je to tudi uspelo.

Skubic je žogo prejel okoli 40 metrov od gostujočega gola, krenil v protinapd in pri tem obšel kar nekaj tekmecev. V bližini kazenskega prostora se je nato odločil za podajo do Morykéja Fofane, nogometaš iz Slonokoščene obale pa je zabil svoj drugi zadetek na tekmi in postavil končni izid 3:2. Pri Sivassporju ni igral poškodovani Dejan Kelhar.

Skubic bo edini Slovenec v polfinalu turškega pokala, kjer se bo Konyaspor pomeril s Kasimpaso. Slednja je v četrtfinalu izločila Rizespor Matica Finka, brez polfinala pa sta ostala tudi Miral Samardžić, Akhisar Belediyespor je klonil proti İstanbul Başakşehirju, in Rajko Rotman. Ta je s Kayserisporjem visoko izgubil s Fenerbahçejem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.