Slaven Bilić znova na Otoku, prevzema nov londonski klub

Foto: Epa
Foto: Epa
Slaven Bilić se je vrnil na Otok
Oglej si celoten članek

Nekdanji selektor hrvaške nogometne reprezentance Slaven Bilić je novi trener angleškega drugoligaša iz Watforda. Na tem položaju je zamenjal Roba Edwardsa, je na svoji spletni strani zapisala ekipa iz predmestja Londona.

Watford, ki je v minuli sezoni igral v premier league, je trenutno na desetem mestu v 24-članski angleški drugi ligi, na dosedanjih desetih tekmah pa je dosegel tri zmage in pet neodločenih izidov ter doživel dva poraza.

Štiriinpetdesetletni Bilić ima izkušnje z angleškim nogometom, med letoma 2015 in 2017 je bil trener West Hama, med letoma 2019 in 2020 pa West Bromwich Albiona. Vodil je tudi Hajduk iz Splita, rusko Lokomotivo iz Moskve, turški Fenerbahče, Al-Itihad iz Savdske Arabije in kitajski Peking Guoan.

Bilić, ki je z nekdanjim premierligašem podpisal 18-mesečno pogodbo, ima sicer že zelo dobre izkušnje z vodenjem ekip v Championship ligi (drugi najelitnejši rang angleškega nogometa), saj je do sedaj v njej v sezoni 2019/20 vodil West Bromwich Albion ter klubu z drugim mestom takoj priboril vrnitev v Premier ligo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.