Šport > Nogomet
530 ogledov

Slaven Bilić znova na Otoku, prevzema nov londonski klub

slaven bilić Epa
Slaven Bilić se je vrnil na Otok

Nekdanji selektor hrvaške nogometne reprezentance Slaven Bilić je novi trener angleškega drugoligaša iz Watforda. Na tem položaju je zamenjal Roba Edwardsa, je na svoji spletni strani zapisala ekipa iz predmestja Londona.

Watford, ki je v minuli sezoni igral v premier league, je trenutno na desetem mestu v 24-članski angleški drugi ligi, na dosedanjih desetih tekmah pa je dosegel tri zmage in pet neodločenih izidov ter doživel dva poraza.

Štiriinpetdesetletni Bilić ima izkušnje z angleškim nogometom, med letoma 2015 in 2017 je bil trener West Hama, med letoma 2019 in 2020 pa West Bromwich Albiona. Vodil je tudi Hajduk iz Splita, rusko Lokomotivo iz Moskve, turški Fenerbahče, Al-Itihad iz Savdske Arabije in kitajski Peking Guoan.

Bilić, ki je z nekdanjim premierligašem podpisal 18-mesečno pogodbo, ima sicer že zelo dobre izkušnje z vodenjem ekip v Championship ligi (drugi najelitnejši rang angleškega nogometa), saj je do sedaj v njej v sezoni 2019/20 vodil West Bromwich Albion ter klubu z drugim mestom takoj priboril vrnitev v Premier ligo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice