Slaviša Stojanović ponovno na selektorskem stolčku

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slaviša Stojanović naj bi bil kot selektor Latvije uradno predstavljen 1. marca.
Oglej si celoten članek

 Nekdanji selektor slovenske nogometne reprezentance Slaviša Stojanović se je po poročanju Reutersa z latvijsko nogometno zvezo dogovoril za triletno vodenje tamkajšnje članske vrste. Uradno naj bi ga kot selektorja Latvije predstavili 1. marca.

Stojanović, trenutno trener bolgarskega Levskega iz Sofije, je popeljal Domžale do državnih naslovov v letih 2007 in 2008, Crveno zvezdo pa do naslova srbskega prvaka 2014. Treniral je tudi v Belgiji, na Kitajskem in v Latviji, bil pa je tudi pomočnik Srečka Katanca pri reprezentanci Združenih arabskih emiratov.

Tujina Nekdanji slovenski selektor ima nov klub

Devetinštiridesetletni Stojanović bo na latvijski klopi zamenjal Finca Mixuja Paatelainena, ki se mu je prejšnji mesec iztekla pogodba.

Latvija bo sicer v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2020 igrala v skupini G, kjer bo med njenimi tekmeci tudi Slovenija. Preostali so Poljska, Avstrija, Izrael in Makedonija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.