Slavje s poljubom se je grdo izjalovilo

Foto: Print Screen Wanderson
Nasprotnik Maribora je pred odločilno tekmo kvalifikacij za preboj v ligo evropa remiziral na tekmi domačega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Slovenski prvak se v kvalifikacijskem play-offu za uvrstitev v skupinski del lige evropa, kar bi mu prineslo finančno injekcijo v višini 2,9 milijona evrov, meri z aktualnim bolgarskim prvakom Ludogorcem.

Prva tekma v Razgradu se je prejšnji teden končala z nedločenim izidom (0:0), povratno pa bo v četrtek gostil Ljudski vrt.

Tekma sezone Milanič o Ivkoviću: "To name nima vpliva"

Bolgari so pred povratno tekmo z Mariborom odigral srečanje sedmega kroga v domačem prvenstvu, kjer so na domačem terenu remizirali s Slavio Sofio (0:0).

Tekma je postregla z nenavadnim prizorom, za katerega je poskrbel brazilski vezist Wanderson Cristaldo Farisa. Ta se je namreč znašel v hudi zadregi, ker je preuranjeno slavil svoj zadetek.

Potem ko je v 79. minuti stresel mrežo gostujočega moštva, je stekel na tribune in uspeh proslavil v družbi svoje žene. Vse lepo in prav, če 31-letnik ne bi preslišal, da je sodnik gol razveljavil zaradi prepovedanega položaja. Izkušnja je bila še bolj boleča, ker prepovedanega položaja v resnici sploh ni bilo.

Igra na zelenici se je že zdavnaj nadaljevala, medtem ko se je Brazilec še vedno poljubljal s svojo izbranko.

Osramočen se je soigralcem kmalu zatem spet pridružil na zelenici.

Presenečenje Tekmec Maribora pred povratno tekmo povlekel radikalno potezo

LIGA EVROPA, play-off (povratna tekma):
Maribor - Ludogorec
četrtek, 29.8. ob 2015 na SK1
(studio pred tekmo ob 19.30)

Dan D Za evropsko jesen, evre in dodatno spoštovanje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.