"Slovak" Božič pri Cofidisu

Foto: EPA
Foto: EPA
Cofidis je podaljšal pogodbo z Nacerjem Bouhannijem, slednjemu pa bo odslej pomagal tudi Borut Božič.
Oglej si celoten članek

Kolesarska ekipa Cofidis je objavila, da je podaljšala pogodbo s sprinterjem Nacerjem Bouhannijem in podpisala nove pogodbe še s tremi novinci. Na svoji spletni strani je zapisala, da je eden izmed novincev tudi 35-letni Slovak Borut Božič, očitno se ni dobro pozanimala o državljanstvu kolesarja, ki je zadnje sezone preživel pri Astani.

Kolesar iz Idrije novice še ni potrdil, saj je trenutno na letu za Richmond, kjer ga v nedeljo čaka cestna dirka svetovnega prvenstva.

Cofidis je s slovenskim sprinterjem poskrbel predvsem za podporo Bouhanniju, ki je v tem letu zmagal desetkrat, čeprav je moral zaradi hudih padcev izpustiti kar nekaj dirk, vključno s francosko in špansko pentljo. Petindvajsetletni Bouhanni se je Cofidisu sicer pridružil pred začetkom sezone. Zdaj se mu bo pridružil s tudi brat Rayane, mladinski francoski prvak leta 2014. Za 19-letnik je to prva profesionalna pogodba.

Ekipa je prav tako podpisala pogodbo s specialistom za vzpone Francozom Arnoldom Jeannessonom, ki je prišel iz moštva Francaise Des Jeux.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.