Slovaki so se oddolžili

Foto: Žurnal24 (Foto: Saša Despot)
Slovenska reprezentanca v futsalu je v soboto odigrala še drugo prijateljsko tekmo s Slovaško. Po petkovi zmagi v Trnavi s 3:2 so tokrat izbranci Andreja Dobovičnika tesno izgubili.
Oglej si celoten članek

Slovaki so bili v Malackyju od Slovencev boljši z 1:0 (0:0). Edini gol na tekmi je zabil Attila Fehervary v 35. minuti. Tako kot na prvi tekmi je bilo tudi tokrat obilo priložnosti na obeh straneh, končna ocena slovenskega selektorja pa je pozitivna. "Tekma je bila precej podobna kot tista v petek. Bilo pa je manj priložnosti, ampak spet več na naši strani. Slovaki so se izkazali, pokazalo se je, da imajo profesionalno ekipo. Mi smo zapravili svoje priložnosti, a sem prepričan, da so se moji reprezentanti nekaj naučili tudi na tej tekmi," je po tekmi dejal Dobovičnik.

Slovenska vrsta se bo v domovino vrnila v nedeljo, 7. in 8. februarja jo čakata prijateljska obračuna s Češko, konec prihodnjega meseca pa v Laškem še kvalifikacije za Euro 2012.

Prijateljsko srečanje:

Slovaška : Slovenija 1:0 (0:0)
Fehervary (35)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.