Šport > Nogomet
25 ogledov

Slovaki so se oddolžili

(Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Slovenska reprezentanca v futsalu je v soboto odigrala še drugo prijateljsko tekmo s Slovaško. Po petkovi zmagi v Trnavi s 3:2 so tokrat izbranci Andreja Dobovičnika tesno izgubili.

Slovaki so bili v Malackyju od Slovencev boljši z 1:0 (0:0). Edini gol na tekmi je zabil Attila Fehervary v 35. minuti. Tako kot na prvi tekmi je bilo tudi tokrat obilo priložnosti na obeh straneh, končna ocena slovenskega selektorja pa je pozitivna. "Tekma je bila precej podobna kot tista v petek. Bilo pa je manj priložnosti, ampak spet več na naši strani. Slovaki so se izkazali, pokazalo se je, da imajo profesionalno ekipo. Mi smo zapravili svoje priložnosti, a sem prepričan, da so se moji reprezentanti nekaj naučili tudi na tej tekmi," je po tekmi dejal Dobovičnik.

Slovenska vrsta se bo v domovino vrnila v nedeljo, 7. in 8. februarja jo čakata prijateljska obračuna s Češko, konec prihodnjega meseca pa v Laškem še kvalifikacije za Euro 2012.

Prijateljsko srečanje:

Slovaška : Slovenija 1:0 (0:0)
Fehervary (35)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.