Slovan v Linz s prednostjo dveh golov

Foto: Žurnal24 (Foto: Boštjan Tacol)
Rokometaši Slovana so v prvi tekmi tretjega kroga evropskega pokala challenge na domačem igrišču premagali avstrijski Linz s 27:25 (14:14). Povratna tekma bo v soboto, 27. novembra, v Linzu.
Oglej si celoten članek

Nekdanji ponos slovenskega športa je v zadnjem času v hudih finančnih težav. Klub so že zapustili številni igralci, ki so se v minuli sezoni uvrstili v polfinale pokala challenge, v krstni tekmi v tem tekmovanju v tej sezoni pa so na domačem igrišču ukanili avstrijski Linz.

Tekma ni bila posebej kakovostna, obe ekipi sta prikazali dokaj raztrgano igro. Slovan si je le v prvi polovici drugega polčasa priigral štiri gole prednosti (19:15), nato pa je Linz na krilih izjemnih obramb vratarja Nenada Mijailovića naredil delni izid 8:0 in povedel s 23:19.

Domači trener Aleš Repina je po skoraj desetminutnem strelskem postu vzel minuto odmora in obrambo 6-0 zamenjal s 5-1. Nova obrambna postavitev je Avstrijce močno zmedla, naredili so številne tehnične napake, Ljubljančani pa so si na račun hitrih nasprotnih napadov v sami končnici priigrali dva gola prednosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.