Slovenca blestela na Kitajskem

Foto: EPA
Foto: EPA
Mitja Petkovšek je na tekmi svetovnega pokala A na Kitajskem na bradlji osvojil drugo mesto, Sašo Bertoncelj pa je bil na konju z ročaji tretji.
Oglej si celoten članek

Večkratni gimnastični olimpijski in svetovni prvaki Kitajci so ta konec tedna na domačem terenu v Zibu na vzhodu Kitajske gostili edino tekmo svetovnega pokala A v tej sezoni. Mitja Petkovšek je v današnjem finalu za prikazano na bradlji prejel 15,650 točke in osvojil drugo mesto, Sašo Bertoncelj pa je bil na konju z ročaji (14,950) tretji.

V sobotnih kvalifikacijah so si nastope v današnjih finalih - na A-pokalih ima pravico do finala le najboljša četverica in ne osmerica finalistov, kot je to v navadi na olimpijskih, svetovnih in evropskih prvenstvih ter B-pokalih - izborili Mitja Petkovšek, Sašo Bertoncelj in tudi Saša Golob, ki pa jo predstava na parterju še čaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.