Slovenca pri Zagrebu bo zamenjal slovenski selektor

Foto: Epa
Foto: Epa
V zagrebškem klubu so se hitro odločili za spremembo.
Oglej si celoten članek

Hrvaški rokometni klub PPD Zagreb je v ponedeljek zvečer odstavil svojega slovenskega trenerja Branka Tamšeta, na klop nekdanjih evropskih prvakov pa bo sedel selektor slovenske reprezentance Veselin Vujović.

Po nizu slabih rezultatov, s katerimi uprava kluba PPD Zagreb ni bila zadovoljna, je Tamše dobil odpoved, piše danes Jutarnji list. Kaplja čez rob je bil hud poraz z desetimi goli razlike proti danskemu Aalborgu v drugem krogu lige prvakov prejšnjo nedeljo. Dodaja, da bodo podrobnosti o trenerskih spremembah v PPD objavili na današnji novinarski konferenci.

Medtem je Vujović za Večernji list že potrdil, da bo znova vodil zagrebške rokometaše, s katerimi je bil evropska rokometna uspešnica med letoma 2014 in 2016.

"Res je. Znova prihajam na klop Zagrebčanov. Stanje z igralskim kadrom ni sijajno, tako kot ni sijajen spored. V Zagreb prihaja Barcelona, potem sledi tekma proti Flensburgu v Nemčiji, nato pa bo v Zagrebu gostoval Pick Szeged," je povedal Vujović za Večernji list.

Selektor slovenske reprezentance je pred kratkim zaradi slabih delovnih razmer odstopil s trenerskega položaja v Železničarju iz Niša v Srbiji. V Zagrebu pričakujejo, da bodo z Vujovićem dobili novi zagon in se vrnili na pot uspehov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.