Šport
227 ogledov

Slovenca pri Zagrebu bo zamenjal slovenski selektor

Branko Tamše Epa
V zagrebškem klubu so se hitro odločili za spremembo.

Hrvaški rokometni klub PPD Zagreb je v ponedeljek zvečer odstavil svojega slovenskega trenerja Branka Tamšeta, na klop nekdanjih evropskih prvakov pa bo sedel selektor slovenske reprezentance Veselin Vujović.

Po nizu slabih rezultatov, s katerimi uprava kluba PPD Zagreb ni bila zadovoljna, je Tamše dobil odpoved, piše danes Jutarnji list. Kaplja čez rob je bil hud poraz z desetimi goli razlike proti danskemu Aalborgu v drugem krogu lige prvakov prejšnjo nedeljo. Dodaja, da bodo podrobnosti o trenerskih spremembah v PPD objavili na današnji novinarski konferenci.

Medtem je Vujović za Večernji list že potrdil, da bo znova vodil zagrebške rokometaše, s katerimi je bil evropska rokometna uspešnica med letoma 2014 in 2016.

"Res je. Znova prihajam na klop Zagrebčanov. Stanje z igralskim kadrom ni sijajno, tako kot ni sijajen spored. V Zagreb prihaja Barcelona, potem sledi tekma proti Flensburgu v Nemčiji, nato pa bo v Zagrebu gostoval Pick Szeged," je povedal Vujović za Večernji list.

Selektor slovenske reprezentance je pred kratkim zaradi slabih delovnih razmer odstopil s trenerskega položaja v Železničarju iz Niša v Srbiji. V Zagrebu pričakujejo, da bodo z Vujovićem dobili novi zagon in se vrnili na pot uspehov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.