Slovence obiskal prav poseben gost

Foto: Facebook slovenska rokometna reprezentanca
Slovenski rokometaši so se v Zagreb, kjer se bo danes začelo evropsko prvenstvo, odpeljali z vlakom.
Oglej si celoten članek

Slovensko reprezentanco v prvem krogu skupinskega dela v Zagrebu čaka obračun z Makedonijo (13. januar), v drugem se bo pomerila z Nemčijo (15. januar), v tretjem pa ji bo nasproti stala izbrana vrsta Črne gore (17. januar).

EP Začenjamo proti Makedoniji

Izbranci Veselina Vujovića so se v Zagreb odpeljali z vlakom, na katerem so se, sodeč po utrinkih na družbenih omrežjih, zelo zabavali.

Po besedah selektorja so slovenski fantje edinstveni že zato, ker so se na tekmovanje pripeljali z vlakom, prepričan pa je, da bodo svojo edinstvenost znali pokazati tudi na igrišču. Rokometno reprezentanco je med potjo pozdravil Miloš Rovšnik, nekoč rokometaš in rokometni trener, danes pa pomočnik direktorja SŽ-Potniški promet. 

Slovenske rokometaše bo v Zagrebu spodbujajo približno 5000 navijačev. To bo prvo veliko tekmovanje po zgodovinskem bronu na svetovnem prvenstvu 2017 v Franciji, kjer so v tekmi za tretje mesto premagali Hrvaško. Slovenija je največji uspeh na evropskih prvenstvih dosegla leta 2004, ko je osvojila srebrno medaljo. Takrat je v polfinalu prav tako izločila Hrvaško, v finalu pa je morala priznati premoč Nemčiji.

Evropsko prvenstvo na Hrvaškem bo potekalo od 22. januarja do 1. februarja.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.