Slovenci bodo igrali v Zagrebu

Foto: EPA
Foto: EPA
Dvorana Vatroslav Lisinski v Zagrebu bo v petek ob 19. uri prizorišče žreba skupin za moško rokometno evropsko prvenstvo 2018, že pred plesom kroglic pa je jasno, da bo slovenska moška rokometna reprezentanca skupinski del igrala v hrvaški prestolnici.
Oglej si celoten članek

Slovenija, ki se je enajstič uvrstila na zaključni turnir stare celine, bo igrala v skupini C, Evropska rokometna zveza pa jo je uvrstila v četrti boben. To pomeni, da se v prvem delu tekmovanja ne more pomeriti z Madžarsko, Avstrijo in Islandijo, prav tako ne s Hrvaško in Norveško

Gostiteljica turnirja Hrvaška, ki bo na sporedu med 12. in 28. januarjem prihodnje leto v Zagrebu, Splitu, Poreču in Varaždinu, bo skupinski del igrala v Splitu, Norveška pa v Poreču.

V prvem bobnu so Nemčija, Španija, Hrvaška (skupina A) in Francija, v drugem Danska, Belorusija, Švedska in Makedonija, v tretjem Norveška (skupina B), Srbija, Črna gora in Češka, v četrtem pa Madžarska (skupina D), Slovenija (skupina C), Avstrija in Islandija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.