Šport
50 ogledov

Slovenci bodo igrali v Zagrebu

slovenija rokomet reprezentanca EPA
Dvorana Vatroslav Lisinski v Zagrebu bo v petek ob 19. uri prizorišče žreba skupin za moško rokometno evropsko prvenstvo 2018, že pred plesom kroglic pa je jasno, da bo slovenska moška rokometna reprezentanca skupinski del igrala v hrvaški prestolnici.

Slovenija, ki se je enajstič uvrstila na zaključni turnir stare celine, bo igrala v skupini C, Evropska rokometna zveza pa jo je uvrstila v četrti boben. To pomeni, da se v prvem delu tekmovanja ne more pomeriti z Madžarsko, Avstrijo in Islandijo, prav tako ne s Hrvaško in Norveško

Gostiteljica turnirja Hrvaška, ki bo na sporedu med 12. in 28. januarjem prihodnje leto v Zagrebu, Splitu, Poreču in Varaždinu, bo skupinski del igrala v Splitu, Norveška pa v Poreču.

V prvem bobnu so Nemčija, Španija, Hrvaška (skupina A) in Francija, v drugem Danska, Belorusija, Švedska in Makedonija, v tretjem Norveška (skupina B), Srbija, Črna gora in Češka, v četrtem pa Madžarska (skupina D), Slovenija (skupina C), Avstrija in Islandija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.