Slovenci na popravni izpit s Paragvajem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V Londonu je bil izveden žreb za svetovno skupino 2 Davisovega pokala.
Oglej si celoten članek

Teniška reprezentanca Slovenije se bo v svetovni skupini 2 v okviru Davisovega pokala pomerila s Paragvajem.

Zmagovalci se uvrstijo v kvalifikacije svetovne skupine I, poraženci pa v kvalifikacije svetovne skupine II. V dvoboju proti Paragvaju (65. mesto) je Slovenija (50. mesto) v vlogi nosilca.

Slovenija je v ponedeljek presenetljivo izpadla proti Pakistanu v kvalifikacijah za svetovno skupino 1 ter izpadla rang nižje, kjer je 24 reprezentanc.

"Igramo doma, ocenjujem, da je to dober žreb. Paragvaj ni blizu, tako da ne bo dolgega potovanja. Na papirju smo izraziti favoriti. Oni nimajo tako kakovostnih igralcev. Z žrebom sem res zadovoljen in se že veselim dvoboja," je o tekmecih dejal kapetan Miha Mlakar.

Odpoved Tudi tenis žrtev koronavirusa

Dvoboj s Paragvajci bo na sporedu 17. in 18. julija ali 18. in 19. septembra, če vmes ne bo novih težav zaradi širjenja novega koronavirusa. Teniški turnirji na mednarodni ravni (ATP, WTA in ITF) so odpovedani najmanj do 20. aprila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.