Slovenci na prijateljski tekmi boljši od Madžarov

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Mladi slovenski nogometaši so premagali Madžare.
Oglej si celoten članek

V Celju sta se na prijateljski tekmi pomerili reprezentanci Slovenije in Madžarske do 21 let, ki bosta leta 2021 gostiteljici evropskega prvenstva. Slovenci so zmagali z 1:0 (0:0).

V Ljudskem vrtu Slovenci do remija proti velesili

Izbranci selektorja Primoža Glihe, ki so pred dnevi v Mariboru igrali neodločeno 2:2 z angleškimi vrstniki, so tokrat slavili.

V prvem polčasu ni bilo pravih priložnosti, edino lepšo je zapravil Egzon Kryeziu. V drugem pa so imeli domači v 59. minuti na voljo najstrožjo kazen zaradi igranja z roko tekmecev, unovčil pa jo je Jan Mlakar. Ta je imel priložnost tudi v sodniškem dodatku, a je bil madžarski vratar na mestu.

V primerjavi s petkovo tekmo je selektor Gliha sicer izgubil Jakoba Novaka, ki je zaradi poškodbe zapustil reprezentančni tabor.

Tokrat pa je tekmo začel z Žigo Frelihom, Žanom Rogljem, Davidom Zecom, Žanom Zaletelom, Janezom Piškom, Janom Mlakarjem, Vitjo Valenčičem, Dušanom Stojinovićem, Egzonom Kryiezujem, Matijo Romom in Adamom Gnezdo Čerinom. V nadaljevanju so priložnost dobili še Dejan Petrovič, Luka Štor, Leon Sever in Sven Šoštarič Karič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.