Slovenci oškodovali in razjezili Angleže

Foto: Profimedia Slavko Vinčič in Harry Kane.
Slavko Vinčič in Harry Kane.
Eno od sredinih tekem Lige prvakov je sodila slovenska sodniška ekipa.
Oglej si celoten članek

Na stadionu Philips v Eindhovnu je domači PSV gostil Tottenham Hotspur in iztržil remi (2:2), s katerim nobena ekipa ne more biti pretirano zadovoljna. Barcelona ima na vrhu skupine B namreč devet točk, Inter s Samirjem Handanovićem jih je zbral šest, medtem ko so Nizozemci in Angleži osvojili šele svojo prvo.

Liga prvakov Oblak doživel debakl, Handanović jezil Suáreza

Srečanje med PSV in Tottenhamom so sodili slovenski sodniki na čelu s Slavkom Vinčičem in v prvem polčasu bržčas oškodovali Londončane. Pri vodstvu domačih z 1:0 je Kolumbijec Dávinson Sánchez v 35. minuti zatresel nizozemsko mrežo, toda delilci pravice so gol razveljavili zaradi domnevnega prepovedanega položaja.

Zakrivil naj bi ga Harry Kane, ki je bil v trenutku strela resda v nedovoljeni poziciji, toda težko bi rekli, da je v danem momentu vplival na igro. Tudi reakcije domačih branilcev so nakazovale, da niso pričakovali razveljavitve zadetka. Kane je protestiral pri Vinčiču, dosegel ni ničesar. 

Tottenham je v zadnjem delu srečanja ostal tudi brez izključenega vratarja Huga Llorisa, a na to odločitev Angleži niso mogli imeti pripomb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.