Šport > Nogomet
2398 ogledov

Slovenci oškodovali in razjezili Angleže

Slavko Vinčič Harry Kane Slavko Vinčič in Harry Kane.
Eno od sredinih tekem Lige prvakov je sodila slovenska sodniška ekipa.

Na stadionu Philips v Eindhovnu je domači PSV gostil Tottenham Hotspur in iztržil remi (2:2), s katerim nobena ekipa ne more biti pretirano zadovoljna. Barcelona ima na vrhu skupine B namreč devet točk, Inter s Samirjem Handanovićem jih je zbral šest, medtem ko so Nizozemci in Angleži osvojili šele svojo prvo.

Jan Oblak Dortmund Liga prvakov Šport Oblak doživel debakl, Handanović jezil Suáreza

Srečanje med PSV in Tottenhamom so sodili slovenski sodniki na čelu s Slavkom Vinčičem in v prvem polčasu bržčas oškodovali Londončane. Pri vodstvu domačih z 1:0 je Kolumbijec Dávinson Sánchez v 35. minuti zatresel nizozemsko mrežo, toda delilci pravice so gol razveljavili zaradi domnevnega prepovedanega položaja.

Zakrivil naj bi ga Harry Kane, ki je bil v trenutku strela resda v nedovoljeni poziciji, toda težko bi rekli, da je v danem momentu vplival na igro. Tudi reakcije domačih branilcev so nakazovale, da niso pričakovali razveljavitve zadetka. Kane je protestiral pri Vinčiču, dosegel ni ničesar. 

Tottenham je v zadnjem delu srečanja ostal tudi brez izključenega vratarja Huga Llorisa, a na to odločitev Angleži niso mogli imeti pripomb.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice