Šport > Nogomet
469 ogledov

Po veliki zmagi žrtev oboroženega ropa

Arkadiusz Milik Epa
Na stadionu junak, na ulicah le navaden smrtnik.

Poljski nogometaš Arkadiusz Milik je v Neaplju med vračanjem domov po zmagi Napolija nad Liverpoolom v Ligi prvakov (1:0) postal žrtev oboroženega ropa, je danes sporočila italijanska policija.

Jan Oblak Atletico Brugge Liga prvakov Šport Slovenca do popolnega plena, Napoli šokiral Liverpool

Štiriindvajsetletni napadalec Napolija se je vozil domov, ko sta ga ustavila nepridiprava na motorju. Vanj sta uperila orožje in zahtevala, da jima izroči dragoceno uro Rolex, vredno okoli 7000 evrov, poročanje agencije AGI povzema francoska tiskovna agencija AFP. Roparja sta se nato oddrvela v smeri Licole, Milik pa se je po prvotnem šoku nato odpeljal do najbližje policijske postaje in kaznivo dejanje prijavil.

Ropi znanih nogometašev niso redkost v tem mestu na jugu Apeninskega polotoka. Italijanskega reprezentanta in člana Napolija Lorenza Insigneja so roparji leta 2016 olajšali za nakit, uro in gotovino, slovaški reprezentant Marek Hamšek pa je bil žrtev oboroženega ropa v Napoliju pred štirimi leti.

Sredino tekmo z Liverpoolom je v 90. minuti v prid domačega kluba odločil ravno Insigne. Napoli je po dveh krogih lige prvakov tako na vrhu skupine C, v kateri sta papirnata favorita Liverpool in PSG.

Jaka Bijol Luka Modrić Jaka Bijol Šport "Za to se splača garati in odrekati"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.