Šport > Nogomet
5555 ogledov

Klopp znorel nad Shaqirijem

Jürgen Klopp in Xherdan Shaqiri
Nemški strateg Liverpoola Jürgen Klopp je pojasnil, zakaj se je po tekmi s Chelseajem razjezil nad Xherdanom Shaqirijem.

Liverpool je v drugem kolu angleškega ligaškega pokala izpadel proti Chelseaju, kateri jih je na Anfieldu odpravil z 2:1. To je sploh prvi poraz Liverpoola v letošnji sezoni, ki pa je kar pošteno vznemiril stratega Redsov Jürgena Kloppa, ki je po koncu tekme odčital lekcijo svojemu nogometašu Xherdanu Shaqiriju.

Liverpool je sicer na tekmi povedel z zadetkom Daniela Sturridgea, toda Bluesi so uspeli obrniti potek srečanja ter zmagati z zadetki Emersona Palmierija in Edena Hazarda. Sploh slednji je bil celotno srečanje nerešljiva uganka za branilce Liverpoola, svojo odlično igro pa je kronal s pravim evrogolom za zmago, ko je preigral celotno Liverpoolovo obrambo, kar je zelo razjezilo Kloppa.

Po končani tekmi je svojim igralcem namenil nekaj lekcij, še posebej oster pa je bil do Shaqirija, ki se tekom tekme ni vračal v obrambo. Takoj po tekmi je pristopil do švicarskega nogometaša ter mu kar na igrišču povedal svoje.

"Pogovarjala sva se o prostem strelu, zadnjem na tekmi. Želel sem, da se Mohamed Salad postavi čim bolj široko, da bi mu podali žogo in da ima priložnost ena na ena ogroziti nasprotnikov gol, zato sem želel, da prosti strel izvede Shaqiri," je na tiskovni konferenci dogodek temperamentni Nemec.

Prosti strel je izvedel Jordan Henderson, toda vse skupaj se ni končalo po željah Liverpoola.

Angleški mediji sicer nekoliko sumijo, da je bil omenjeni prosti strel resnični razlog za Kloppov bes. Izpostavljajo predvsem manjko truda v obrambi ter presebično igro Švicarja.

Shaqiri sicer letošnjo sezono igra zelo malo, Klopp pa se je odločil, da mu ponudi priložnost na tekmi, na kateri sta obe ekipi počivali glavne igralce. Kot kaže pa Shaqiri ni opravičil njegovega zaupanja.

Komentarjev 3
  • Lara_Woodhouse 16:43 28.september 2018.

    Dobra novica zdaj ponuja Google spletno poslovanje na domu. Za 3 ure na spletu lahko zaslužite do 958 do 1327 dolarjev na dan doma. To delo sem začel in še nikoli nisem bil srečnejši in zdaj ga delim z vami, ...prikaži več zato ga lahko preizkusite tudi. Pridružite se nam in 0biščite našo spletno stran za več podrobnosti ... ........ ➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • Avatar Leon
    Leon 14:21 28.september 2018.

    Novodobno suženjstvo pod pokroviteljstvom FIFA .

  • Avatar Leon
    Leon 08:55 28.september 2018.

    Bodo pač sladoledarja naprej prodali za nekaj milijončkov .

Sorodne novice