Šport > Nogomet
2331 ogledov

Klopp udaril po angleški legendi: "Lahko je biti pameten iz pisarne!"

Klopp
Bivši angleški reprezentant Gary Neville je nedavno Jürgenu Kloppu ponudil nenavaden nasvet. Ta mu je odgovoril v svojem stilu.

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda Gary Nevill je dal pred nekaj dnevi zanimiv in nekoliko presenetljiv nasvet nemškemu strokovnjaku na klopi Liverpoola Jürgenu Kloppu.

Nekdanji angleški reprezentant je sporočil strategu Redsov, naj pozabi na Ligo prvakov ter se osredotoči na domače prvenstvo, ker naj bi tam imel realne možnosti za slavje.

"Da sem jaz na mestu Liverpoolovega trenerja, se sploh ne bi oziral na Ligo prvakov. Vem, da je to precej težko, toda če bodo tekom drugega dela sezone igralci imeli proste dni med tednom, mislim, da bi lažje osvojili Premierligo," je izjavil nekdanji kapetan Rdečih vragov.

Gary Neville | Avtor: Profimedia Profimedia

Na odgovor karizmatičnega Nemca se ni dolgo čakalo. Slednji je Nevillu odgovoril v svojem slogu: "In kako naj to počnemo? Ali naj sploh ne gremo na tekme Lige prvakov, ali kaj? Gary bi moral priti do mene in mi točno razložiti, kako se to počne. Kako se pripraviti na tekmo, na katero se ne smeš osredotočiti. Ali naj pripeljemo naše otrok, da igrajo namesto nas? To bi bilo zabavno."

"Mislim, da nas ljudje spremljajo tudi v Ligi prvakov in bi bilo nepošteno, da ne damo vsega od sebe. Mislim, da se lahko osredotočiš le na eno stvar, če si praktično že izpadel iz nekega tekmovanja, ali pa ko si pri koncu sezone in je že jasno, kje še imaš možnosti in kje ne. Lani se recimo nikakor nismo mogli skoncentrirati le na eno stvar, saj smo se morali kvalificirati v Ligo prvakov in mislim, da bi se tudi Gary Neville strinjal, da v četrtfinalu Lige prvakov daš vse od sebe," je Nevillov nasvet zavrnil Klopp.

"Ne želim biti preveč kritičen, ker ne poznam razloga za njegovo izjavo, toda takšne stvari so smešne. Še posebej, če sedite lepo v pisarni in pametujete o nogometu. To je popolnoma drugače od opravljanja pravega dela," je zaključil strateg Rdečih..

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice