Šport > Nogomet
793 ogledov

Navijači: Hočemo Kloppa!

jurgen klopp Epa
Po odhodu Zinedina Zidana so navijači Real Madrida izrazili željo, da na trenerski klopi legendarnega Francoza nasledi Jürgen Klopp.

Zinedine Zidane je zaradi zasičenja po treh zelo uspešnih sezonah, v katerih je vsakič osvojil Ligo prvakov, zapustil krmilo Belega baleta.

zinedine zidane Akcija Šport Real že stopil v kontakt z dvema trenerjema

Španski mediji so se zato odločili, da opravijo veliko anketo med kar 120.000 privrženci najtrofejnejšega evropskega kluba, kjer so navijače spraševali, koga si želijo za naslednika priljubljenega Zizuja.

Prepričljivo je zmagal Nemec Jürgen Klopp, ki je zbral več kot 50.000 glasov, oziroma več kot 41 % vseh glasov.

V anketi je drugo mesto zavzel trener angleškega Tottenhama Mauricio Pochettino s 34 % glasov, kateremu sledi aktualni nemški selektor Joachim Löw, ki je zbral 15 %, medtem ko je Arsene Wenger prejel le 9 % podpore.

Predsednik Real Madrida Florentino Perez je naznanil, da bo ime novega trenerja znano še pred koncem Svetovnega prvenstva v Rusiji. A najverjetneje to ne bo Klopp, ki je na razočaranje Realovih navijačev nedavno izjavil, da ne namerava zapustiti Anglije, kar je le še potrdil z nakupom Fabinhaki je klub iz mesta Beatlov okrepil za 44 milijonov funtov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.