Slovenci popustili in ostali brez finala

Foto: Žurnal24 Tine Urnaut in soigralci so polfinalni dvoboj žal izgubili.
Slovenski odbojkarji so v polfinalu sredozemskih iger po vodstvu z 2:0 popustili in dvoboj s Španci izgubili z 3:2. V nedeljo se bodo tako pomerili za bronasta odličja.
Oglej si celoten članek
 

Sredozemske igre, odbojka, polfinale (M)

Slovenija : Španija 2:3
Italija : Tunizija 3:0

Zadnje dejanje predzadnjega dne sredozemskih iger v italijanski Pescari sta bila polfinalna dvoboja odbojkarskega turnirja. Slovenski odbojkarji so po vodstvu z 2:0 popustili in dvoboj s Španci izgubili s 3:2. "Ta tekma je bila predolga za našo pripravljenost. V tretjem in četrtem nizu smo imeli slabši sprejem, tudi napad je šepal. Ob koncu tekme so Španci igrali zbrano in tako pokazali, da niso bili zastonj evropski prvaki," je po porazu strnil selektor slovenske ekipe, Gregor Hribar. V nedeljo se bodo tako pomerili za bronasta odličja. Njihovi nasprotniki bodo Tunizijci, ki v drugem polfinalu niso imeli možnosti proti Italiji. "Na papirju smo favorit proti Tuniziji, motivacija pa bo kljub utrujenosti na višku, saj se nobena slovenska odbojkarska reprezentanca z velikih tekmovanj še ni vrnila s kolajno," je še povedal Hribar.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.